Siirry sisältöön

Tule mukaan verkostoihimme!

No Harm Experts on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto, joka on tarkoitettu asiakas- ja potilasturvallisuuden parissa työskenteleville. Verkosto kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan yhdessä valitusta teemasta etäyhteydellä. 

Olemme perustaneet valtakunnallisen Asiakas- ja potilasturvallisuusverkoston (aikaisempi nimi As-PoT-Ovas-verkosto), jossa valmistellaan määrittelyä niistä asiakas- ja potilasturvallisuuden tietosisällöistä tai asiakaskokonaisuuksista, jotka tulisi ottaa huomioon järjestämislain ja valvontalain mukaisissa omavalvontaohjelmissa ja -suunnitelmissa. Verkostossa valmistellaan myös erilaisia rakennemalleja.

Jos olet kiinnostunut verkostoistamme, ota yhteys noharm(a)ovph.fi. Tutustu myös kehittämis- ja tutkimuslinjoihin ja lähde kehittämään asiakas- ja potilasturvallisuutta kanssamme!

Nimetyt työryhmät

Järjestöjen asiantuntijaryhmä edistää asiakkaan, potilaan ja läheisten näkökulman huomioimista, erilaisten asiakasryhmien asiakas- ja potilasturvallisuuteen liittyvien tarpeiden ja erityiskysymysten tunnistamista sekä tukee kansallisen asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpanoa.

Sosiaalialan asiantuntijatyöryhmä edistää sosiaalihuollon asiakasturvallisuutta ja tukee kansallisen asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpanoa.