Siirry sisältöön

Tule mukaan verkostoihimme!

No Harm Experts on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto, joka on tarkoitettu asiakas- ja potilasturvallisuuden parissa työskenteleville. Verkosto kokoontuu kerran kuukaudessa keskustelemaan yhdessä valitusta teemasta etäyhteydellä. 

Valtakunnallisessa asiakas- ja potilasturvallisuusverkostossa asiantuntijat kehittävät omavalvonnan menettelyjä otettavaksi käyttöön hyvinvointialueilla.

Jos olet kiinnostunut verkostoistamme, ota yhteys noharm(a)ovph.fi. Tutustu myös kehittämis- ja tutkimuslinjoihin ja lähde kehittämään asiakas- ja potilasturvallisuutta kanssamme!

Nimetyt työryhmät

Järjestöjen asiantuntijaryhmä edistää asiakkaan, potilaan ja läheisten näkökulman huomioimista, erilaisten asiakasryhmien asiakas- ja potilasturvallisuuteen liittyvien tarpeiden ja erityiskysymysten tunnistamista sekä tukee kansallisen asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpanoa.

Sosiaalialan asiantuntijatyöryhmä edistää sosiaalihuollon asiakasturvallisuutta ja tukee kansallisen asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian toimeenpanoa.