Siirry sisältöön
Uutiset

Uusia kasvoja Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksessa


Satu Koskela aloitti maaliskuun alussa johtavana asiantuntijana.

Hänen tehtävänään on edistää Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksen yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa.

– Toimivalla yhteistyömallilla ja tuella huolehdimme asiakas- ja potilasturvallisuuden kehittämisen ja suunnittelun kansallisen koordinaation toteutumisesta uudessa rakenteessa, Satu kertoo.

Hän luo myös edellytyksiä hyvinvointialueiden keskinäiselle vuoropuhelulle asiakas- ja potilasturvallisuuden ja omavalvonnan menettelyistä. Lisäksi Satu välittää tietoa kehittämishankkeiden tuloksista ja tunnistaa uusia kehittämistarpeita.

Sadun tausta on kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon ja valtion alue- ja keskushallinnon johtamistehtävissä. Koulutukseltaan hän on VTM, EMBA ja laillistettu sosiaalityöntekijä.

Eija Savelius-Koski aloitti sosiaalihuollon erityisasiantuntijana myös maaliskuussa. 

– Tehtäväni on edistää sosiaalihuollon asiakasturvallisuuden kehittämistä yhteistyössä eri asiantuntijoiden ja yhteistyöverkostojen kanssa, hän kertoo.

Eijalla on pitkä työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämis- ja projektitehtävistä sosiaalialan osaamiskeskuksessa, kunnallisissa työikäisten sosiaalipalveluissa sekä terveydenhuollon sosiaalityössä.

Eija on koulutukseltaan YTM, laillistettu sosiaalityöntekijä sekä erikoissosiaalityöntekijä erikoisalana hyvinvointipalvelut.

Keskuksen asiantuntijat