Siirry sisältöön

Huom! Katso täältä Abstraktikutsu – Asiakas- ja potilasturvallisuuden V kansallinen seminaari 7.-8.9.2023 (pdf)

Hyvä tutkija ja opinnäytetyön tekijä

Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskus järjestää IV kansallisen asiakas- ja potilasturvallisuusseminaarin aluksi torstaina 1.9.2022 klo 9‒11 posterisession, jossa tutkijoilla ja opinnäytetyön tekijöillä on mahdollisuus esitellä tuloksiaan tai tutkimussuunnitelmiaan.

Posterisessio on avoin kaikille ja se pidetään Vaasan keskussairaalan luentosali Kotkassa (Y-talossa), osallistua voi myös Teamsin kautta. Posterin voi esittää suullisesti tai seinäposterina suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Näyttelyyn kelpaavat myös jo aikaisemmin muualla esitetyt posterit.

Suullisesti esitettäväksi valitaan noin 6‒8 abstraktia. Suullisen posterin kesto on 10‒12 minuuttia eli noin 3‒5 esitysdiaa. Moderaattoreina ovat professori Tuija Ikonen ja kehittämisylihoitaja Susanne Salmela Pohjanmaan hyvinvointialueelta.

Seinäposterit ovat esillä koko seminaarin ajan. Yhteensä esitettäväksi mahtuu 24 posteria, jotka ovat kooltaan enintään 116 x 76 cm tai 98 x 68 cm. Ilmoita oman seinäposterisi mitat.

Ilmoittaudu viimeistään 15.8. Tanja Hautalalle (tanja.hautala(a)ovph.fi). Lähetä yhteystietosi ja abstrakti tai kuva valmiista posterista. Kerro myös, missä se on esitetty aikaisemmin ja haluatko esitellä posterin suullisesti. Hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse 20.8. mennessä.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen: www.asiakasjapotilasturvallisuuskeskus.fi

Tervetuloa!

Tuija Ikonen, tuija.ikonen(a)ovph.fi, p. 040 579 548

Susanne Salmela, susanne.salmela(a)ovph.fi, p. 044 323 2402