Siirry sisältöön

HYKS-erva: Maria Virkki, laatu- ja potilasturvallisuusylilääkäri, PHYKY (pj)
maria.virkki(a)phhyky.fi

Maria Virkki toimii Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä laatu- ja potilasturvallisuusylilääkärinä. Hän toimii myös STM:n nimittämänä Valviran ammattihenkilöiden valvontalautakunnan varsinaisena lääketieteellisenä jäsenenä. Koulutukseltaan Maria on lasten- ja infektiosairauksien erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori, ja hän on suorittanut myös EMBA-johtamiskoulutusohjelman.

KYS-erva: Päivi Eskelinen, ylihoitaja, Kuopion kaupunki
paivi.eskelinen1(a)kuopio.fi

Päivi Eskelinen toimii Kuopion kaupungin perusturvan ja terveydenhuollon ylihoitajana ja vastaa myös potilas- ja asiakasturvallisuudesta. Hän on työskennellyt aiemmin kotihoidon päällikkönä ja osastopalvelujen päällikkönä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä sekä perusturvajohtajana Pielaveden kunnassa. Koulutukseltaan Päivi on sairaanhoitaja AMK ja yhteiskuntatieteiden maisteri.

OYS-erva: Sami Sneck, arviointiylihoitaja, OYS
sami.sneck(a)ppshp.fi

Sami Sneck toimii arviointiylihoitajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä. Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja sekä terveystieteiden tohtori. Sami on erityisesti kiinnostunut hoitotyön laadun, lääkitysturvallisuuden sekä näyttöön perustuvan terveydenhuollon arvioinnista ja kehittämisestä. Oman väitöskirjatutkimuksensa hän teki sairaanhoitajien lääkehoidon osaamisesta ja osaamisen varmistamisesta.

TAYS-erva: Hanna Kuusisto, potilasturvallisuuden asiantuntijaylilääkäri, Tays, asiakas- ja potilasturvallisuuden professori, Itä-Suomen yliopisto
hanna-maija.kuusisto(a)pshp.fi

TYKS-erva: Petteri Lankinen, johtajaylilääkäri, Satasairaala, Satakunnan sairaanhoitopiiri
petteri.lankinen(a)satasairaala.fi