Siirry sisältöön
Uutiset

Haluatko meille töihin? Etsimme nyt kahta erikoissuunnittelijaa!


Työpariksi ohjelmapäällikölle

Haemme määräaikaista (1.8.2022-31.12.2026) erikoissuunnittelijaa työpariksi asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian ohjelmapäällikölle.

Tehtävänä on kansallisen asiakas- ja potilasturvallisuusstrategian 2022-2026 toimenpideohjelman valmistelu, toimeenpanon seurannan ja arvioinnin valmistelu, toteutus ja raportointi sekä muut strategian toimeenpanon tehtävät.

Katso ilmoitus Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoissunnittelija-asiakas-ja-pot.turv.keskus-ovph-16-38-22-2/

Seurantamittareiden kehittämiseen

Haemme myös määräaikaista (1.8.2022 – 31.12.2024) erikoissuunnittelijaa, jonka tehtävä liittyy asiakas- ja potilasturvallisuuden seurantamittareiden ja indikaattoreiden kehittämiseen.

Erikoissuunnittelijan tehtävänä on asiakas- ja potilasturvallisuuden seurantamittareiden ja indikaattoreiden kehitystyön koordinointi, toimeenpanon suunnittelu sekä seuranta-, mittaus- ja arviointimenetelmien testaaminen ja tulosten raportointi.

Katso ilmoitus Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoissuunnittelija-asiakas-ja-pot.turv.keskus-ovph-16-36-22/

Molempia tehtäviä voi hoitaa Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksessa Vaasassa tai keskuksen toimipisteessä Helsingissä. Etätyötä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään 30.6.