Siirry sisältöön
Avoimet työpaikat

Haemme sosiaalialan erityisasiantuntijaa


Haemme sosiaalialan erityisasiantuntijaa Pohjanmaan hyvinvointialueen Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskukseen.

Katso ilmoitus Kuntarekryssä. Hakuaika päättyy 16.1.2023 klo 15.

Erityisasiantuntijan tehtävänä on sosiaalipalvelujen asiakasturvallisuuden kansallisen kehittämisen ja suunnittelun koordinointi sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen järjestämisen ja tuottamisen tueksi.  Tehtävänä on suunnitella ja valmistella sekä seurata ja arvioida asiakasturvallisuuden edistymistä valtakunnallisesti. Tehtävässä korostuu yhteistyö hyvinvointialueiden asiantuntijoiden ja kansallisten työryhmien kanssa.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta sosiaalihuollon työtehtävistä, laajaa tuntemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmästä sekä alaa ohjaavasta lainsäädännöstä. Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa kokemusta suunnittelu- ja valmistelutehtävistä sekä asiakasturvallisuudesta ja omavalvonnasta. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta, erinomaisia viestintätaitoja ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Tieteellinen toiminta katsotaan eduksi.

Tehtävä voidaan sijoittaa Pohjanmaan hyvinvointialueelle tai Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksen Helsingin toimipisteeseen. Etätyötä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan. 

Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksen tehtävänä on yhteen sovittaa kansallisesti asiakas- ja potilasturvallisuuden kehittämistä ja suunnittelua. Pohjanmaan hyvinvointialue tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista ja myös toisen kotimaisen kielen taitoa.

Lisätietoja antaa: johtaja Tuija Ikonen, Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskus, tuija.ikonen(a)ovph.fi, p. 040 579 5482